DAFTAR LESEN PSV DENGAN MUDAH DAN PANTAS

Daftar lesen PSV dengan mudah dan pantas bersama kami! Kepada sesiapa yang ingin mendaftar sebagai GrabCar Driver, anda boleh mendaftar bersama kami di Grab Hub Cheras. Anda boleh mendaftar secara atas talian atau boleh datang ke pejabat kami No 7-1, Jalan Sri Permaisuri 8, Bandar Sri Permaisuri, Cheras, 56000 Kual Lumpur.

Sementara anda mendaftar bersama kami, kami juga menyediakan perkhidmatan pendaftaran lesen PSV (Public Service Vehicle). Jadi, anda tidak perlu daftar dimana-mana kerana admin kami akan menawarkan pendaftaran lesen PSV kepada anda. Persoalannya, adakah anda akan memperoleh lesen PSV ini dengan mudah dan pantas?

Jawapannya ya. Kami akan bimbing anda dari pendaftaran sehingga anda memperoleh lesen PSV dari Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) seawal seminggu sahaja. Jadi, jangan lupa mendaftar bersama kami di Grab Hub Cheras dan kami akan cuba memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Video dibawah adalah penjelasan dari admin PSV kami tentang pendaftaran Lesen PSV bersama Grab Hub Cheras.

Ingin Menjana Pendapatan Sampingan Bersama Grab?

Kriteria yang diperlukan untuk menjadi seorang GrabCar Driver:-

W1) Grab Embed - Google Seo - grab-malaysia.com.my - V2 - Formstack

Tak Pandai Daftar Online?

Jika anda tak pandai daftar secara online, anda boleh walk in ke ofis kami untuk kami bantu mendaftarkan untuk anda. Hanya perlu bawa kad pengenalan, lesen memandu kelas B dan cukai jalan (RoadTax) motosikal yang ingin digunakan. Anda boleh cari kami di Grab Hub Cheras menggunakan aplikasi Waze atau Google Maps atau anda boleh tekan je maps dibawah untuk dapatkan tunjuk arah ke ofis kami.